A velencei szakmai kiállításon is kiemelt szerepet kapott a Greenion

A Greenion több termékkel, köztük az innovatív technológiájával felszerelt autóval mutatkozott be a Milánói Világkiállítás társrendezvényén, a velencei Planeta Acqua Expo BlueDrop, vagyis Kék Csepp elnevezésű szakmai hetén.

Az eseményen Magyarország, mint kiemelt kiállító mutatta be a vízzel és fenntartható fejlődéssel kapcsolatos legújabb fejlesztéseket, többek között a károsanyag-kibocsátás mértékét csökkenteni képes technológiát, a Greeniont.

A rendezvény látogatói méltatták az úttörő találmányt annak városi, nagyipari, gépjárművekbeni alkalmazhatósága miatt. Az innováció nagy sikert ért el energiahatékonyságával is.

„A velencei kiállításra az európai körtúránk alkalmával látogattunk el. A nyár folyamán 15 ezer km-en teszteltük a Greenion technológiával felszerelt autót. Célunk az, hogy egy évtizeden belül minden autóba beszerelhető legyen ez a technológia. A termék tökéletesítésével párhuzamosan dolgozunk a Greenion városi és ipari felhasználhatóságának megvalósításán is. A fejlesztéshez és a finanszírozáshoz keresünk partnereket, beruházókat. A nemzetközi kapcsolatok kiépítésére jó lehetőségnek bizonyult a velencei kiállításon való részvétel.” – nyilatkozta Mészáros Ferenc, a Greenion technológia feltalálója.

Az expón a Greenion mellett számos további fejlesztés is bemutatkozott, amely hozzájárul a hatékony vízgazdálkodáshoz és fenntarthatósághoz. Egy eljárás például a gyümölcsök feldolgozása során tiszta ivóvizet termel, míg egy másik vízzel töltött építőelemek készítését teszi lehetővé.

Nézze meg képgalériánkat!

Hozzászólás küldése

*Kötelező mezők. Üres mező.

*

*